8TEA5 - BUBBLE TEA ANTWERPEN

Recentreview


4 stars out of 76 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from 8tea5 - Bubble Tea Antwerpen. Want to know more? Find out more.

25 Nov 2022 at 15:10 Nooit meer
14 Nov 2022 at 17:44 Top gwn
25 Jul 2022 at 16:07 2 drankjes n dan nog een verkeerde gekregen. Is moeilijk om een bestelling met 2 drankjes juist te hebben? N mn dochtertje staan Wenen omdat ze niks had. Want was haar drankje niet. N daarbovenop heeft takeaway 2 keer t geld van m’n rekening gehaald
15 Jul 2022 at 11:38 Heerlijk en snel! Zeker aan te raden
25 Jun 2022 at 16:06 Verrukkelijk
9 Mar 2022 at 19:31 Beetje teleurgesteld, gewoonlijk nooit geen klachten maar deze keer beide Taiwanese classic tea’s spijtig genoeg suiker vergeten in te doen.
9 Feb 2022 at 16:52 Oreo cheesecake was afschuwelijk !!!
5 Feb 2022 at 21:03 I ordered virgin pinacolada and coconut flavour. I loved it!
10 Jan 2022 at 20:35 Had heel lekker kunnen zijn maar voor de toekomst minder matcha kruiden gebruiken en beter mengen. Ook een beetje aan de dure kant.
4 Jan 2022 at 19:11 De taarten waren lekker trouwens de wortel taart en de mango drankjes ook behalve de groene drank dat ik gekozen had jammer dat ik niet iets anders had gekozen in de plaats maar zo weet ik het voor volgende keer bestelling was zeer goed aangekomen.
29 Dec 2021 at 19:05 Tijd bleef verlengen, maar het was het helemaal waard!
24 Oct 2021 at 19:34 Ik was niet tevreden ik vroeg ijskoffie met bubbels en heb geen bubbels gekregen de andere drankjes waren niet lekker