8TEA5 - BUBBLE TEA ANTWERPEN

8TEA5 - BUBBLE TEA ANTWERPEN 8tea5

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 34 reviews
31 May 2020 at 4:51 De red velvet cake was zoooooo droog! Als u 5 euro aanrekend voor een klein stukje cake moet het wel hemels zijn... Teleurgesteld. ————————— Verder was alles normaal
12 May 2020 at 18:59 De pick up optie is zoo gemakkelijk! Zalig
5 May 2020 at 18:24 Bubbel tea gives me life during this crisis Wllh ik wil mijn tempels Was heerlijk ☺️
20 Jan 2020 at 18:54 Snel lekkere taart geregeld voor jarige dochter. Leuke en lekkere verrassing. Grote stukken. Top!
28 Dec 2019 at 21:40 Alles kom goed aan en ze maken het presies hoe jij het wilt als je het aan geeft ✌
21 Dec 2019 at 16:49 Een minpuntje: misschien wel wat duidelijk het menu opstellen zodat het duidelijker is wat je juist besteld en hoe het werkt.
25 Nov 2019 at 21:44 Betald 2x oreoscakes maar éentje gekregen... telefonisch contacteren ging ook nie
26 Sep 2019 at 15:12 Na het ontvangen van men bestelling...merk ik dat ik een foute bestelling heb gemaakt...ik had het nog niet direct door dat de fout bij mezelf lag! Dus ik neem contact op met 8tea5...waarna ik de bubbel tea die ik wou aangeboden krijg! Topservice!!!
8 Sep 2019 at 12:03 Lekker
21 Aug 2019 at 16:54 Wauw!
25 Jul 2019 at 20:28 snelle bezorging van lekkere cakes en drankjes. Ik ben officieel fan :-)